Super, recht door zee, verkoop!

5,0 rating
16 juni 2020

Afgelopen week een auto bij jullie gekocht. Alles op basis van vertrouwen, het gevoel dat je er al jaren komt en geen gezeur over onnodige bijkomende kosten!! Heerlijk, een verademing.
Jullie leus: “zonder poespas”, klopt helemaal en het is ons heel goed bevallen, we komen graag nog een keer terug.

Jeroen Pierik en Frederike van der Veen

Super service

5,0 rating
10 juni 2020

in februari onze peugeot 308sw gekocht helaas waren er meerdere keren problemen met de auto. Elke keer werd alles netjes en goed opgelost en nu rijden we in een hele fijne en vooral veilige auto! Super vriendelijke mensen. Super service. Raad dit bedrijf bij iedereen aan! Nogmaals bedankt!

Familie kamminga

Volkwagens up

5,0 rating
28 mei 2020

Via autoscout kwamen we bij soerel terecht we werden erg gastvrij ontvangen en een proefrit met meerdere auto.s was geen enkel probleem .wij hebben een volkswagen up gekocht maar komen zeker terug bij soerel

Willem

Top service

5,0 rating
16 mei 2020

Vandaag fantastisch geholpen, erg sympathieke eigenaar. Ga hier voor een volgende auto zeker heen!

Hedwig vd Geest

Fijn contact, heerlijke auto gekocht

5,0 rating
19 februari 2020

Leon en Hennie zijn aardige mensen. Je bent welkom en drinkt een kop koffie bij hun aan de keukentafel. Het is fijn om op deze manier contact te hebben. Geen snelle jongens die je snel een auto willen verkopen, maar persoonlijk contact en de tijd voor je nemen. Daarnaast heb ik een prachtige auto aangeschaft die netjes afgeleverd is. Er zat een terugroepactie op mijn nieuwe auto. Leon heeft het voorelkaar gekregen de modificatie voor oplevering uit te laten voeren door de volvodealer. Dat noem ik nog eens service. Ook kreeg ik een nette inruilprijs voor mijn auto.
Hennie en Leon, de bonbons zijn al op. 🙂 ze waren heerlijk!

G. Jongsma