Fiat Panda

5,0 rating
31 augustus 2020

Wij hebben eind jullie 2020 een Fiat Panda gekocht bij Soerel na kort overleg een goede deal gemaakt , er wordt echt werk gemaakt voor de goede aflevering van de auto wij zijn dus ook echt zeer tevreden .
Omdat wij niet de mogelijkheid hadden om de auto zelf op te halen bij aflevering, is deze zelfs gebracht met de auto ambulance bij ons netjes voor de deur . DIT NOEM IK NOG EENS SERVICE.
Rob en Ria ( Zwolle )

Rob

Super, recht door zee, verkoop!

5,0 rating
16 juni 2020

Afgelopen week een auto bij jullie gekocht. Alles op basis van vertrouwen, het gevoel dat je er al jaren komt en geen gezeur over onnodige bijkomende kosten!! Heerlijk, een verademing.
Jullie leus: “zonder poespas”, klopt helemaal en het is ons heel goed bevallen, we komen graag nog een keer terug.

Jeroen Pierik en Frederike van der Veen

Super service

5,0 rating
10 juni 2020

in februari onze peugeot 308sw gekocht helaas waren er meerdere keren problemen met de auto. Elke keer werd alles netjes en goed opgelost en nu rijden we in een hele fijne en vooral veilige auto! Super vriendelijke mensen. Super service. Raad dit bedrijf bij iedereen aan! Nogmaals bedankt!

Familie kamminga

Volkwagens up

5,0 rating
28 mei 2020

Via autoscout kwamen we bij soerel terecht we werden erg gastvrij ontvangen en een proefrit met meerdere auto.s was geen enkel probleem .wij hebben een volkswagen up gekocht maar komen zeker terug bij soerel

Willem

Top service

5,0 rating
16 mei 2020

Vandaag fantastisch geholpen, erg sympathieke eigenaar. Ga hier voor een volgende auto zeker heen!

Hedwig vd Geest