Geweldige service

Rated 5 out of 5
9 oktober 2020

Ik heb vanuit Turkije een auto gekocht bij Soerel Vol vertrouwen en dat klopte ook Prima auto in goede staat gekocht! Goede eerlijke communicatie, inmiddels al vele kilometers gereden. Er waren wat kleinigheden waaronder de radio ontvangst tegelijkertijd met mobiel aan de lading. Perfect opgelost En bovenal het kostte mij niks .Ik raad deze garage aan iedereen aan! Prettig geholpen!

Dineke Bruins

"mooi rood is niet lelijk"

Rated 5 out of 5
2 oktober 2020

Via gaspedaal een mooie auto voor ons gezien, afspraak gemaakt, toch nog eerder wezen kijken naar de rode kleur die je toch met eigen ogen moet zien, gelijk op een vertrouwelijke manier aangesproken, nam rustig de tijd, maakte een goed en scherp financieel plaatje, proefrit gemaakt, onder het genot van een goede bak koffie de deal rondgemaakt, auto was eerder dan gepland gereed om op te halen, netjes het “papierwerk” afgehandeld. En we zijn blij en tevreden met onze “nieuwe” auto.
Dit bedrijf is een aanrader voor een ieder die een goede auto wil aanschaffen/inruilen en correct zonder “gladde praat” behandeld wil worden.

Johan en Denise

Fiat Panda

Rated 5 out of 5
31 augustus 2020

Wij hebben eind jullie 2020 een Fiat Panda gekocht bij Soerel na kort overleg een goede deal gemaakt , er wordt echt werk gemaakt voor de goede aflevering van de auto wij zijn dus ook echt zeer tevreden .
Omdat wij niet de mogelijkheid hadden om de auto zelf op te halen bij aflevering, is deze zelfs gebracht met de auto ambulance bij ons netjes voor de deur . DIT NOEM IK NOG EENS SERVICE.
Rob en Ria ( Zwolle )

Rob

Super, recht door zee, verkoop!

Rated 5 out of 5
16 juni 2020

Afgelopen week een auto bij jullie gekocht. Alles op basis van vertrouwen, het gevoel dat je er al jaren komt en geen gezeur over onnodige bijkomende kosten!! Heerlijk, een verademing.
Jullie leus: “zonder poespas”, klopt helemaal en het is ons heel goed bevallen, we komen graag nog een keer terug.

Jeroen Pierik en Frederike van der Veen

Super service

Rated 5 out of 5
10 juni 2020

in februari onze peugeot 308sw gekocht helaas waren er meerdere keren problemen met de auto. Elke keer werd alles netjes en goed opgelost en nu rijden we in een hele fijne en vooral veilige auto! Super vriendelijke mensen. Super service. Raad dit bedrijf bij iedereen aan! Nogmaals bedankt!

Familie kamminga