Rare manier van doen.

Rated 1 out of 5
1 juli 2021

Wij werden ontvangen door een nukkige man die ons direct vertelde dat hij de door ons gewenste auto liever aan een gezin met hond verkocht en inruil was zo wie zo onbespreekbaar omdat de auto zo scherp in de markt was gezet. Merkwaardige manier om zo met potentiële klanten om te gaan. Eens maar nooit meer

Post

uitstekend autobedrijf.

Rated 5 out of 5
20 juni 2021

Wij waren al een tijdje opzoek naar en Kia Ceed,
wij komen uit het noorden en konden hier niet echt vinden wat wij mooi vonden,
toen kwamen we uit op de site van Soerel,
Wij kwamen aan en werden zeer vriendelijk ontvangen,
na een proefritje met de auto deze gereserveerd en en week later konden we de auto eindelijk ophalen,
wij zijn er heel erg blij mee,
😀
bedankt voor de goede service en wie weet tot een volgende keer,
Groetjes
Dave Chantal Luca en Levey Fens

Chantal Fens

Goed gevoel!

Rated 5 out of 5
23 mei 2021

Met mijn dochter een 206cc gekocht. Bij aankomst stond het karretje glimmend te wachten. We konden rustig de auto inspecteren zonder de bemoeienis van een verkoper met mooie praatjes.
Daarna kennis maken binnen en even de auto uit proberen.
Bij terugkomst was de deal snel gemaakt. Niets spannends aan, gewoon een goed gevoel.
Prima auto.

Mark Jonk

Geweldige service

Rated 5 out of 5
9 oktober 2020

Ik heb vanuit Turkije een auto gekocht bij Soerel Vol vertrouwen en dat klopte ook Prima auto in goede staat gekocht! Goede eerlijke communicatie, inmiddels al vele kilometers gereden. Er waren wat kleinigheden waaronder de radio ontvangst tegelijkertijd met mobiel aan de lading. Perfect opgelost En bovenal het kostte mij niks .Ik raad deze garage aan iedereen aan! Prettig geholpen!

Dineke Bruins

"mooi rood is niet lelijk"

Rated 5 out of 5
2 oktober 2020

Via gaspedaal een mooie auto voor ons gezien, afspraak gemaakt, toch nog eerder wezen kijken naar de rode kleur die je toch met eigen ogen moet zien, gelijk op een vertrouwelijke manier aangesproken, nam rustig de tijd, maakte een goed en scherp financieel plaatje, proefrit gemaakt, onder het genot van een goede bak koffie de deal rondgemaakt, auto was eerder dan gepland gereed om op te halen, netjes het “papierwerk” afgehandeld. En we zijn blij en tevreden met onze “nieuwe” auto.
Dit bedrijf is een aanrader voor een ieder die een goede auto wil aanschaffen/inruilen en correct zonder “gladde praat” behandeld wil worden.

Johan en Denise